Privatlivspolitik

Persondatapolitik hos lenzgenerations.dk
Vi ønsker, at du altid har tillid til lenzgenerations.dk Derfor er vi dataansvarlige for behandlingen af de personlige oplysninger, du udleverer til os, eller vi indhenter på dig. Vi behandler dog kun de oplysninger, der er relevante for din aktivitet hos lenzgenerations.dk

Vi har processer og arbejdsgange, der sikrer, at vi overholder Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven. Og derfor bliver dine oplysninger behandlet og opbevaret på en måde, der respekterer din ret til privatliv.

Hvem er den dataansvarlige?
lenzgenerations.dk
v/ Mikkel Bak
mail: Kontakt@lenzgenerations.dk

Hvilke oplysninger indsamles?
lenzgenerations.dk indsamler kun personoplysninger, der er nødvendige for os, og vi behandler dem i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Vi behandler følgende kategorier af registrerede brugere:

– Kunder
– Leverandører

Og følgende kategorier af personoplysninger:

– Firmanavn, adresse, og telefonnummer til brug ved levering af produkter og ydelser
– E-mail, hvis du har registreret dig til modtagelse af vores nyhedsbrev eller som bruger på vores hjemmeside

Det betyder, at de almindelige kontaktoplysninger bliver brugt til levering af et produkt eller en ydelse. Og din e-mail indhenter vi, så vi kan sende dig en ordrebekræftelse og nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du via et link til afmelding, som du finder i bunden af hvert nyhedsbrev.

Vi behandler personoplysningerne til følgende formål:

– Ordrebehandling samt levering af varer og ydelser, herunder fakturering
– Kontrakter og aftaler
– Løbende orientering om nye varer eller tjenesteydelser som følge af tilmelding til vores nyhedsbrev på vores hjemmeside

Hvordan indsamles oplysningerne?
lenzgenerations.dk indsamler oplysninger om dig fx via cookies, chat, pop up og Facebook.

Når du logger ind på lenzgenerations.dk , identificerer vi dig. Vi benytter cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. Dem bruger vi til at gøre det nemmere for dig at bruge vores hjemmeside og til at forbedre den.

Når du chatter med os, vil din chatsamtale blive gemt. Og når du interagerer (klikker på eller tilmelder dig) en af vores pop ups, indsamler vi relevant data. Oplysninger fra chat og pop up bruges til at give dig en god service.

Når du bruger Facebook, installerer Facebook en cookie på din computer, telefon eller tablet, der indsamler oplysninger om dig.

Hvem har adgang til oplysningerne?
Vi behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver dem dem kun, hvis du har givet samtykke hertil.

lenzgenerations.dk videregiver eller overlader aldrig personoplysninger til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi opbevarer personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til opfyldelse af formålet, som de indsamles til. Herefter vil personoplysningerne blive slettet.

Hvilke rettigheder har du?
Du har til enhver tid en række rettigheder, som lenzgenerations.dk skal sikre opfyldelse af.

Du har derfor ret til følgende:

– Ret til at få indsigt i dine oplysninger
– Ret til berigtigelse af dine oplysninger
– Ret til at få slettet dine oplysninger
– Ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger  
– Ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger
– Ret til at modtage dine personoplysninger

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Gør du det, vil dine personoplysninger ikke længere blive behandlet af lenzgenerations.dk , medmindre vi har et andet lovligt behandlingsgrundlag.

Hvordan klager du?
Du har ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data og til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Du kan indgive din klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger kan du finde på; www.datatilsynet.dk.

Har du nogle spørgsmål om lenzgenerations.dk’s behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte 
mail: Kontakt@lenzgenerations.dk